Aarhus Akademi 82

Livet på STX

Livet På STX 2
Livet På STX
Aarhus Akademi 12
Aarhus Akademi 75

Velkommen til Århus Akademi

Gymnasiet på 2 år! Som kommende elev kan du på denne side læse mere om vores levende skolemiljø, vores studieretninger, vores fællestimer, cafeer og fester og ikke mindst om vores engagerede lærere og skønne elever. Alle de informationer du skal bruge for at finde ud af om Århus Akademi er gymnasiet for dig.

Livet på Århus Akademi

Aarhus Akademi Portræt 02 V6

"Lærerne på skolen er rigtig gode. De er flinke og gode til at møde eleverne på deres niveau. De er gode til at acceptere, at elever kommer på meget forskellige niveauer, aldre og med forskellige forudsætninger for at lære"

Christian, 2. årgang

Studiecafé

4 dage om ugen kan du få hjælp og vejledning til afleveringer og lektier i studiecaféen, hvor lærere står klar med kaffe og the på kanden. Uanset om du kommer for at hygge lidt eller få hjælp til en aflevering, er vores studiecafé åben mandag-torsdag kl. 14-17.

Vores fester

Hver måned arrangerer skolens festudvalg enten en fredagscafé eller en fest, så der er altid en god mulighed for at hygge med både sin egen klasse og alle de andre elever.

Elevråd

Vores aktive elevråd sørger året igennem for sociale arrangementer i, mellem og efter timerne. Fx sportslige dyster, hyggelige overraskelser og miljøbevidste tiltag. I elevrådet har du mulighed for at være med til at skabe en levende og spændende skole.

Har du spørgsmål?

Vores studievejledere sidder klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål om Århus Akademi.

Klik her og få svar på alt om livet på Århus Akademi – fra vores HF- og STX-uddannelser til vores lektiehjælp, caféer og studieture.

Kontaktformular

Har du spørgsmål?