En stor anerkendelse fra eleverne

Igen i år blev imponerende mange lærere fra Akademiet indstillet af eleverne til Politikens Undervisningspris, og igen i år endte en af vores lærere i finalen - og vandt særprisen! 

Det er en kæmpe anerkendelse og rygklap fra vores fantastiske elever til skolens lærere, og Christina udtrykte også i sin tale, hvor meget det faktisk betyder: »Hold op, jeg synes, jeg har prøvet meget af. Også noget, der ikke virkede. Men jeg er blevet ved, og så er det jo fantastisk, at eleverne værdsætter den indsats og har været så søde at indstille mig. Det skal de have tusind tak for«. 

På Akademiet er nysgerrighed og engagement vigtige værdier, og det kommer blandt andet til udtryk i Christinas måde at gå til sine fag og måde at undervise på, som hun også nævnte i sin tale: »Nogle mener ikke, at fag som matematik og kemi udvikler sig. Det kan godt ske, men eleverne ændrer sig. Og det er grunden til, at vi som undervisere skal blive ved med at udvikle vores undervisning. Så tak til Politiken for at sætte fokus på det«.

Et kæmpe tillykke til Christina fra hele skolen, og i det hele taget en varm tanke til alle landets lærere, som brænder for at lære fra sig og for at åbne verden for landets unge mennesker. 

Du kan læse Politikens interview med Christina her:
De troede ikke, de kunne finde ud af matematik. Så fik de Christina Kissmeyer - politiken.dk

Du kan også læse alt om undervisningsprisen her:
Se reaktionerne fra årets vindere: »Jeg går på arbejde hver dag, og jeg griner hver dag og har det så sjovt« - politiken.dk

Microsoftteams Image (43)

Christina modtog Politikens Særpris til undervisere på de gymnasiale uddannelser. 

Læs artiklen her:
Se reaktionerne fra årets vindere: »Jeg går på arbejde hver dag, og jeg griner hver dag og har det så sjovt« - politiken.dk

Book rundvisning

Tilmeld dig en rundvisning

Få en rundvisning ved en studievejleder og lærer og få et førstehåndsindtryk af vores gymnasium. 

Book en rundvisning

Vi har stadig ledige pladser på både HF og STX på 2 år.

Du kan stadig søge om optagelse på optagelse.dk, og har du spørgsmål, hjælper vores studievejledere dig gerne med svar.

I skolens åbningstid kan studievejlederne kontaktes på
87 39 16 80.

I ferier eller weekender, kan du sende en mail på aastvl@aarhusakademi.dk og du vil blive kontaktet af en studievejleder snarest muligt.

Vi glæder os til at møde dig! 

Book rundvisning