En stor anerkendelse fra eleverne

Igen i år blev imponerende mange lærere fra Akademiet indstillet af eleverne til Politikens Undervisningspris, og igen i år endte en af vores lærere i finalen - og vandt særprisen! 

Det er en kæmpe anerkendelse og rygklap fra vores fantastiske elever til skolens lærere, og Christina udtrykte også i sin tale, hvor meget det faktisk betyder: »Hold op, jeg synes, jeg har prøvet meget af. Også noget, der ikke virkede. Men jeg er blevet ved, og så er det jo fantastisk, at eleverne værdsætter den indsats og har været så søde at indstille mig. Det skal de have tusind tak for«. 

På Akademiet er nysgerrighed og engagement vigtige værdier, og det kommer blandt andet til udtryk i Christinas måde at gå til sine fag og måde at undervise på, som hun også nævnte i sin tale: »Nogle mener ikke, at fag som matematik og kemi udvikler sig. Det kan godt ske, men eleverne ændrer sig. Og det er grunden til, at vi som undervisere skal blive ved med at udvikle vores undervisning. Så tak til Politiken for at sætte fokus på det«.

Et kæmpe tillykke til Christina fra hele skolen, og i det hele taget en varm tanke til alle landets lærere, som brænder for at lære fra sig og for at åbne verden for landets unge mennesker. 

Du kan læse Politikens interview med Christina her:
De troede ikke, de kunne finde ud af matematik. Så fik de Christina Kissmeyer - politiken.dk

Du kan også læse alt om undervisningsprisen her:
Se reaktionerne fra årets vindere: »Jeg går på arbejde hver dag, og jeg griner hver dag og har det så sjovt« - politiken.dk

Microsoftteams Image (43)

Christina modtog Politikens Særpris til undervisere på de gymnasiale uddannelser. 

Læs artiklen her:
Se reaktionerne fra årets vindere: »Jeg går på arbejde hver dag, og jeg griner hver dag og har det så sjovt« - politiken.dk

Besøg os

Tilmeld dig en rundvisning på Århus Akademi med en studievejleder/lærer, så du kan lære os bedre at kende.

Ud over rundvisning vil der være mulighed for at stille spørgsmål og høre om både HF og STX på 2 år. 

Vi glæder os til at tage imod jer!

Tilmelding til rundvisning

Vores studievejledere hjælper dig også gerne med svar på dine spørgsmål om Århus Akademi. I skolens åbningstid kan de kontaktes på 8739 1680.

Besøg os