SOF - Supplerende Overbygningsforløb

Aarhus Akademi 71
Aarhus Akademi 78
Sof

På Århus Akademi kan du få den fulde studiekompetence som HF-student og dermed få adgang til de lange videregående uddannelser på universitetet ved at tage et supplerende overbygningsforløb (SOF) efter din HF-eksamen.

Hør mere om Supplerende Overbygningsforløb

Alle der er interesseret i Supplerende Overbygningsforløb, ringes op af en studievejleder først. Udfyld kontaktformularen nederst på siden for at høre mere om dine muligheder ift. SOF på Århus Akademi.

Der tilbydes følgende i efteråret 2021 (afviklet):

Du skal vælge et A-fag blandt følgende 2 fag:

Matematik (B til) A eller engelsk (B til) A samt et af følgende 3 fag:

Fysik (C til) B, Kemi (C til) B eller Religion (C til) B

Der er undervisning kl. 8.00-14.00 mandag til fredag i perioden 1. september til 30. november med eksamen i perioden fra den 1.-17. december. Der er studiecafé mandag til torsdag kl. 14.10-16.50 i matematik, kemi og fysik.

Der tilbydes følgende i foråret 2022-->Aflyst pga. manglende tilmelding.

To fagpakker i et forløb på 3 måneder:  

Matematik (B til) A og Fysik (C til) B 

Historie (B til) A og Tysk fortsætter sprog (0 til) B 

Der er undervisning kl. 8.00-14.00 mandag til fredag i perioden 1. februar til 30. april med eksamen i maj-juni. Der er ikke vinterferie i uge 7, men der afholdes påskeferie. Der er studiecafé mandag til torsdag i matematik og fysik fra kl. 14.00-16.50

Udfyld formularen med navn og efternavn samt de fag du er interesseret i. Så vil du blive ringet op af en studievejleder.

Hør mere om Supplerende Overbygningsforløb

Alle der er interesseret i Supplerende Overbygningsforløb ringes op af en studievejleder først. Udfyld formularen for at blive ringet op.