Aarhus Akademi 02 (1)

Vi søger: Studenter-medhjælper

Bliv studentermedhjælper i studieadministrationen på Århus Akademi

Vi søger en studerende, der har lyst til at blive en del af vores team i studieadministrationen, hvor vi varetager en bred vifte af opgaver, der knytter sig til skolens mere end 500 elever og den daglige skoledrift.

Opgaver og ansvarsområder

I stillingen som studentermedhjælper bliver din primære opgave at holde overblik over udlån af bøger, herunder hjemkaldelse af studiebøger og udsendelse af rykkerbreve. Derudover vil du også stå for indkøb af kontorartikler. Du skal forvente meget elevkontakt i jobbet, og derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og har lyst til og mod på at tale i telefon, sende mails og breve samt tale med vores elever, når de besøger kontoret. Der vil desuden være løbende ad. Hoc.-opgaver, som du forventes at hjælpe til med i samarbejde med dine kollegaer i studieadministrationen.

Til den rette person vil der være mulighed for flere opgaver, der kan tilpasses dine interesser og kvalifikationer. Det kan bl.a. være udsendelse af studieadministrative dokumenter i e-Boks og hjælp til koordinering af større arrangementer f.eks. gallafest og studieture.

Du bliver en del af vores studieadministration, der udgøres af et lille team på to ansatte og dig. For at trives i stillingen som studentermedhjælper er det vigtigt, at du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt. Vi sørger for en god opstart, hvorefter du I høj grad vil få ansvar for dine egne arbejdsområder. Du får fast kontorplads på skolens kontor, og udgør derfor også skolens ansigt udadtil, når elever, personale og eksterne samarbejdspartnere henvender sig. Derfor er det også vigtigt, at du er imødekommende og udadvendt.

Kvalifikationer

  • Du er studerende på en videregående uddannelse med minimum 2 år tilbage af dit studie, da vi ønsker en studentermedhjælper, som kan være hos os i mindst 2 år
  • Du er imødekommende og udadvendt, da jobbet indebærer meget elevkontakt
  • Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk
  • Du har skarpe IT-færdigheder og erfaring specifikt med Excel og Outlook
  • Du er systematisk og omhyggelig i din løsning af opgaver og er god til at planlægge din tid
  • Du er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og følge dine opgaver til dørs

Vi kan tilbyde

  • Opstart i midten af maj 2024 eller snarest herefter (obs: skolen holder sommerferielukket i juli måned)
  • Arbejdstid på 6 timer/ugen med mulighed for ekstra arbejde (op til 10 timer/ugen) i travle perioder. Vi er fleksible i forhold til placering af arbejdstimer, så det passer med dit studie, men forvent at arbejdstiden skal ligge i tidsrummet 7.30-17.00 på hverdage
  • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
  • Arbejdsstedet er Århus Akademi, Gøteborg Allé 2-4, 8200 Århus N
Århus Akademi (23 Of 117) (1)
Aarhus Akademi 39

Lyder det som noget for dig?

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig. Ansøgningsfristen er den 23. april 2024. Du kan sende ansøgning, CV og evt. anden relevant dokumentation til AAstillinger@aarhusakademi.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rektor Mette Jespersen på aame@aarhusakademi.dk eller tlf. 40303289.

Om Århus Akademi

Århus Akademi er det tredje ældste gymnasium i Århus. Vi udbyder HF, og som et af blot seks steder i landet udbyder vi det 2-årige STX. Derudover har vi en række tilbud inden for gymnasial supplering. Du kan læse mere om skolen, vores studiemiljø og vores værdigrundlag her.

Book rundvisning

Tilmeld dig en rundvisning

Få en rundvisning ved en studievejleder og lærer og få et førstehåndsindtryk af vores gymnasium. 

Book en rundvisning

Vi har stadig ledige pladser på både HF og STX på 2 år.

Du kan stadig søge om optagelse på optagelse.dk, og har du spørgsmål, hjælper vores studievejledere dig gerne med svar.

I skolens åbningstid kan studievejlederne kontaktes på
87 39 16 80.

I ferier eller weekender, kan du sende en mail på aastvl@aarhusakademi.dk og du vil blive kontaktet af en studievejleder snarest muligt.

Vi glæder os til at møde dig! 

Book rundvisning