Optagelse på toårig STX

Alle vores pladser på HF og STX 2018-19 er optaget. Vi forventer at åbne for optagelse til skoleåret 2019-20 i december.

Vi holder orienteringsaften torsdag d. 17. januar kl. 19.30 – og Åbent hus lørdag d. 19. januar kl. 10-13, hvis du er forhindret 17. januar. Vi glæder os til at møde dig.

  • Du kan tidligst søge ind et år efter, at du har afsluttet folkeskolens 9. klasse eller en tilsvarende uddannelse.
  • Hvis du søger ind på toårig STX direkte fra 10. klasse, skal du være erklæret uddannelsesparat og søge gennem din skole og optagelse.dk. Hvis du ikke er erklæret uddannelsesparat, kan du alligevel søge. Du vil så blive indkaldt til en optagelsesprøve. Til prøven skal du tage en test i fagene dansk, engelsk, matematik og fysik-kemi. Du kan tage en tidligere test. Se på videoen, hvordan du bestiller et log-in.
  • Hvis du ikke søger direkte fra 10. klasse, skal du til en samtale med en studievejleder, som på baggrund af en konkret vurdering indstiller til rektor, om du kan optages, eller om du skal til en optagelsesprøve.
  • Der er ansøgningsfrist 6. august, men vi anbefaler, at du søger så tidligt som muligt og helst inden udgangen af juni.
  • Du søger via ansøgningsskemaet, som du kommer til via knappen til venstre, som der vises, når det er muligt at søge.
  • Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside eller i vores STX-brochure, så skriv til os i formularen til venstre. Du er også velkommen til kontakte os på tlf. 87391680 (åbent alle skoledage kl. 8 – 15, fredage kl. 8 – 14).