HF IT & E-sport

Hvorfor HF It & eSport?

Kan du lide at game? Og overvejer du at arbejde med it, web eller medier? Så er It & eSportlinjen noget for dig.

Efter skoletid bliver du 1-2 gange om ugen coachet af en professionel gamer, hvis du opfylder betingelserne for studieaktivitet. Vi arbejder sammen med tidligere spillere på højt plan, som vil stå for coachingen.

Udover coaching i spil som fx Fortnite, FIFA og CS:GO er de bærende HF-fag i fagpakken informatik og mediefag. Begge fag inddrager spil i undervisningen, og begge fag har fokus på selvstændigt projektarbejde, hvor man arbejder med konstruktion af it-systemer og producerer film til forskellige medieplatforme.

Fagpakken retter sig mod uddannelser inden for fx multimediedesign, journalistik, datamatiker, kommunikation, it-sikkerhed og innovative processer.

Fagene

Du får en HF-eksamen med valgfagene mediefag B og informatik C.

I faget informatik C beskæftiger du dig med emnerne konstruktion af it-systemer, netværk, it-sikkerhed, interaktionsdesign, programmering og innovation.

I mediefag arbejder du med modeller og metoder til audiovisuel kommunikation på forskellige medieplatforme samt analyse af fx dokumentar, tv-serier og film.

I begge fag lægges der vægt på praktisk projektarbejde, hvor der er fokus på udvikling af fx apps samt produktion og distribution af film. De personlige kompetencer, der udvikles gennem projektarbejdet, kan du have glæde af i eSport-undervisningen, hvor du er afhængig af koncentration, samarbejde, kommunikation og planlægning.